Bliv aktionær

Og bliv del af et stærkt indkøbsselskab, der skaber værdi og besparelse for aktionærerne. 

Sådan bliver du aktionær i Agro Partnere

Efter nærmere retningslinjer optages der nye aktionærer i Agro Partnere A/S to gange om året. For at blive aktionær i Agro Partnere A/S skal der købes aktier i selskabet i forhold til ansøgerens landbrugsrelaterede omsætning.

Mød en aktionær  – Jesper Hansen

Mød Jesper Hansen, landmand og aktionær i Agro Partnere. Jesper fortæller om hvilken værdi Agro Partnere skaber for ham.

Mød en aktionær  – Peter Rostgaard

Mød Peter Rostgaard, landmand og aktionær i Agro Partnere. Hør Peter fortælle om hvorfor han er aktionær.

Mød en aktionær  – Svend Agergaard

Mød Svend Agergaard, landmand og aktionær i Agro Partnere. Svend fortæller om hvilke landmænd, der kan få gavn af Agro Partnere

Mød en aktionær  – Peter Madsen

Mød Petet Madsen, landmand og aktionær i Agro Partnere. Hør Peter fortælle om hvordan Agro Partnere styrker virksomheden

Mød en aktionær  – Jens Neerup

Mød Jens Neerup, landmand og aktionær i Agro Partnere. Jens fortæller om hvad Agro Partnere handler hjem og hvordan det skaber værdi.

Mød en aktionær  – Esben Graff

Mød Esben Graff, landmand og aktionær i Agro Partnere. Hør Esben fortælle om hvorfor han er aktionær, og de fordele der er.

Kontakt os

Vil du vide mere om mulighederne for at blive aktionær i Agro Partnere, så send os en forespørgsel ved at udfylde formularen her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 75 50 10 20.

Jeg vil gerne vide mere om at blive aktionær Agro Partnere A/S. Agro Partnere A/S må kontakte mig på denne baggrund.