Jobopslag

Agro Partnere A/S, Kolding søger logistik og afvikler

Agro Partnere A/S, Kolding søger logistik og afvikler.

I forbindelse med medarbejders arbejdsophør, søger Agro Partnere A/S en engageret medarbejder til afvikling, logistik samt bogholderi. 

Motiveres du af godt købmandsskab og et tæt samarbejde med gode kollegaer? Er du struktureret, og kunne du tænke dig at arbejde i et lille team på 3-4 medarbejder? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver ansvarlig for størsteparten af selskabets ordrebehandling på foderområdet. Dvs. lige fra soja, korn, sojaolie og roepiller mv. samt fakturering heraf.  Vi forstiller os at du har en baggrund i f.eks. større landbrug, grovvare- eller rådgivningsbranchen, og har et godt kendskab til produkterne. Du får ansvar for afvikling af konkrete indkøbsaftaler ligesom du forstår de daglige rutiner i bogholderiet.

 Du tilbydes en stilling i en virksomhed, hvor barren sættes højt, med direkte indflydelse og stor frihed til at løse opgaverne. Samtidig indgår du i et engageret team, der brænder for indkøb og for at yde en god service hver dag.

Agro Partnere A/S er et indkøbsselskab hvor basis er at foretage og koordinere indkøb for selskabets aktionærer bestående af større landbrug fordelt over hele landet. Vi indkøber alt lige fra de helt store vare som soja, korn og landbrugsmaskiner til forsikringer og telefoni mv.

Ansvarlig for afvikling og logistik

Trives du med selvstændigt arbejde, med direkte kontakt til slutkunden/aktionæren. Er du fleksibel, struktureret og servicemindet?

Så er det dig, vi leder efter til vores kontor i Kolding.

Du får en alsidig hverdag med en bred række opgaver, men typisk vil din hverdag bestå af følgende arbejdsopgaver:

 • Ordrebehandling og fakturering af køb og salg.
 • Logistik og vognmandsaftaler.
 • Indhentning og opdatering af indkøbsbehov fra vore kunder/aktionærer.
 • Beregning og disponering af indkøb/mængder.
 • Daglige bogholderi rutiner.
 • Afvikling og bestilling af kunde- aktionærarrangementer.
 • Telefoni
 • Betjening og vejledning af vore aktionærer.

Fleksibel og kvalitetsbevidst teamplayer med en god portion gå-på-mod

Som person er du proaktiv, ligesom du arbejder selvstændigt, tager ansvar, har ordenssans og følger dine opgaver til dørs, også når det går stærkt. Du har en positiv tilgang til dit arbejde og trives i en hverdag, hvor du løbende skal prøve kræfter med forskellige opgaver.

Derudover forestiller vi os at:

 • Du har en baggrund inden for landbrugs- eller grovvarebranchen eller foder- rådgivningsbranchen.
 • Du har et kvikt hoved, og trives med at tilrettelægge din egen hverdag.
 • Du har god erfaring med IT på brugerniveau.
 • Du behersker engelsk og tysk i skrift og tale på forhandlingsniveau.

En spændende hverdag i et velfungerende team

I et uformelt miljø vil du indgå i et velfungerende team i en hverdag, hvor det kan gå stærkt. Stillingen er på 37 timer om ugen, med fleksibilitet. Som vores nye kollega får du et spændende og afvekslende job, hvor du langt hen ad vejen selv planlægger din hverdag og dine opgaver. Du refererer direkte til direktør som er din sparringspartner ved behov.

Der tilbydes gode løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Som ansat i Agro Partnere A/S tilbyder vi gode og ordentlige arbejdsvilkår samt en omfattende forsikringspakke. Vi tilbyder attraktive medarbejderrabatter, via vore samhandelsaftaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Hesselberg på tlf. nr. 2142 3207 eller hesselberg@agropartnere.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 15. december 2023.

Agro Partnere A/S er et velkonsolideret indkøbsselskab, hvor basis er at foretage og koordinere indkøb for selskabets aktionærer bestående af større landbrug fordelt over hele landet. Vi indkøber alt lige fra de helt store vare som soja, korn og landbrugsmaskiner til forsikringer og telefoni mv.